Hospice Ter Reede

Wat als u te horen krijgt dat het einde van uw leven nadert en u niet thuis kunt blijven wonen? Dan kunnen wij u helpen vanuit ons Hospice Ter Reede in Zeeland (Vlissingen). Er komt ongetwijfeld veel op u af en er zijn veel dingen onzeker. Het is dan fijn om te weten dat u bij ons een eigen plek kunt vinden. Een veilige haven.

Dit kan ook zeker een tijd zijn waarin u nog even met iemand wilt praten. Waarin u samen wilt lachen of huilen… Bij ons is daarvoor alle ruimte, privacy en tijd. Het is ook fijn om te weten dat onze medewerkers klaarstaan om voor u te zorgen, om pijn te helpen bestrijden en u met alles te ondersteunen. Hospice Ter Reede is een van de hospices in Nederland met het Prezo-keurmerk (PREstaties in de Zorg).

Hospice Ter Reede

Uw eigen plek

In ons hospice is plaats voor zeven gasten. Iedere gast heeft een eigen kamer met een zithoek, een pantry met koelkast en eigen douche en toilet. Uw kamer is van alle gemakken voorzien: een hoog-laag bed, wifi en een televisie. Uw kamer is een plek die u in kunt (laten) richten met spulletjes van thuis en waar u bezoek kunt ontvangen. En wilt u graag een huisdier meenemen? In overleg is dat zeker mogelijk.

Uw eigen plek

Familie en vrienden

Juist in deze levensfase is contact heel belangrijk en we doen er alles aan om dat voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Vaste bezoektijden kennen we niet; u en uw naasten bepalen zelf wanneer u bezoek wilt ontvangen, net als thuis. Verder is het mogelijk dat uw naaste op uw kamer blijft slapen. Of uw naaste in de buurt woont of buiten Zeeland; dat maakt niet uit. Zo hebben we bijvoorbeeld koppelbedden die we aan een bed kunnen vastmaken. Uiteraard is het mogelijk dat familie of bekenden voor u zorgen. Maar dat hoeft niet; wij nemen alle zorg met liefde over.

Familie en vrienden

Een kijkje nemen?

Wilt u de sfeer komen proeven door een kijkje te komen nemen? Dat kan. We vertellen u graag hoe het is om in ons hospice te gast te zijn.

Afspraak maken
Een kijkje nemen?