Faciliteiten

Hospice Ter Reede is een geheel nieuw gebouwd hospice en is eind 2021 in gebruik genomen. Een hospice waar u en uw familie en geliefden alle ruimte hebben. Zo is er voor alle gasten een fraai ingerichte eigen zit-slaapkamer met volop privacy. Elke kamer is ingericht met een zithoek, pantry met koelkast en een eigen douche en toilet. En van alle gemakken voorzien: een hoog-laag bed, wifi en een televisie.

Hospice Ter Reede

Er is een gemeenschappelijke huiskamer en keuken waar u en uw naasten gebruik van kunnen maken. Ook beschikt het hospice over een ontmoetingsruimte: een ruimte waar u zich kunt terugtrekken of kunt overleggen met bijvoorbeeld een arts. Het is mogelijk dat uw naaste op uw kamer blijft slapen. Zo hebben we bijvoorbeeld koppelbedden die we aan een bed kunnen vastmaken.

Faciliteiten Ter Reede

Het hospice is onderdeel van de grootste locatie van WVO Zorg: Ter Reede en ligt vlakbij de Vlissingse boulevard. U en uw naasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van Ter Reede, zoals een supermarkt, Brasserie, Oud-Hollandse snoepwinkel en bakkerij. Ook kunt u genieten van de grote tuin: even buiten zitten of een wandelingetje maken.