Vrijwilligers voor hospice gezocht

In het hospice Ter Reede kunnen we niet zonder de zorg en betrokkenheid van vele vrijwilligers. Helpen bij de de zorg, een hand- of voetmassage geven, waken, voorlezen en helpen bij het koken; vrijwilligers zorgen ervoor dat ons hospice werkt! En dan staan ze ook nog maar al te graag klaar voor een praatje - dat is natuurlijk minstens zo waardevol.

We werken in het Hospice Ter Reede met een vast team van onmisbare vrijwilligers van Manteling. Op het nieuwe hospice zijn nieuwe vrijwilligers meer dan welkom. De vrijwilligers in het hospice bieden zorg op alle dagen van de week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Zij werken dagelijks in drie diensten volgens een rooster. Er is een ochtenddienst (9.00 uur tot 13.00 uur), een middagdienst (van 12.45 tot 16.15 uur) en een avonddienst (van 16.00 tot 20.00 uur). ’s Nachts worden geen vrijwilligers ingezet.

Ben jij betrokken, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en integer? Kun je goed luisteren en omgaan met verdriet en pijn van gasten en hun naasten? Ben je beschikbaar voor minimaal één dagdeel per week en voor minimaal een jaar? Dan is vrijwilliger worden op het hospice misschien wel iets voor jou. We horen het graag! Je kunt contact opnemen met Marcella de Vlieger van Manteling via info@mantelingwalcheren.nl of bel (0118) 553 530.

Hospice Ter Reede arm over client